Retki-ilmoittautuminen

Retkille, kisoihin ja muihin tapahtumiin ilmoittaudutaan yleensä viimeistään noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Kesäleiri-ilmoittautumisen viimeinen päivä on puolestaan jo muutaman kuukauden ennen leiriä.

Retkille ilmoittaudutaan sähköisesti Kuksa-jäsenrekisterin kautta. Partiolaisten huoltajilla on PartioID-tunnukset, joilla he pääsevät kirjautumaan Kuksaan ja ilmoittamaan lapsensa partiotapahtumiin. Jokaisella tapahtumalla on oma Kuksa-linkkinsä, joka ilmoitetaan yleensä retken infolapussa tai suoraan sähköpostitse. Tapahtumien osallistumismaksut maksetaan verkkopankin kautta suoraan Maahisten tilille (tilinumeron löydät Yhteystiedot-sivuilta). Ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä kannattaa olla yhteydessä suoraan tapahtumanjohtajaan.

Tapahtumanjohtajan yhteystiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät aina kotiin tulleesta ilmoittatumislapusta. Mikäli lappu on päässyt hukkumaan, kannattaa ottaa yhteyttä ryhmänjohtajaan.

_full
Kuva: Antti Jalo

Miten menettelen, jos joudun perumaan retki/leiri-ilmoittautumisen?

Kyseisen tapahtuman johtajalle tulee ilmoittaa mahdollisimman pian esteen sattuessa. Korvauksia ilmoittautumiskuluista ja muista tapahtuman aiheuttamista kustannuksista haetaan aina Partiovakuutuksesta, ei koskaan lippukunnalta. Partiovakuutus kattaa sairastumiset, loukkaantumiset ja jotkut ns. force majoure -syyt. Ks. lisää tietoa vakuutuksesta ja korvauksen hakemisesta täältä.