Varttuneet supet!

Aikusena partioon? Ilmoittaudu mukaan!

 

Varttuneet supet!

 

Pitsaa nuotiolla, vaeltamista, maalaamista metsässä, koodausta, nukkumista lumen alla, kemikaalikokkausta, kaupunkisienestystä, joogaa…

Haluaisitko aloittaa partion, mutta tuntuuko ettei se ole luontevaa? Eikö lasten ohjaaminen kylmiltään ilman aikaisempaa kokemusta houkuttele? Haluaisitko sen sijaan itse päästä tekemään, oppimaan, opettamaan ja vaikuttamaan yhdessä mukavien ihmisten kanssa? Tule mukaan Varttuneiden supejen toimintaan!

Varttuneet supet on partiolippukunta Maahisissa toimiva aikuisten ja nuorten partioryhmä, jossa suunnataan maailmaan innokkaan lapsen lailla: ennakkoluulottomasti, kädet edellä ja huivi vinossa. Etsimme ryhmäämme mukaan partiosta kiinnostuneita tyyppejä.

Partio on yksi parhaita tapoja kokea maailma. Partiossa ollaan uteliaita, koetellaan omia rajoja, pidetään kivaa, tehdään ite, vaikutetaan alueellisesti, autetaan sekä otetaan apua vastaan.

Aloitamme toimintamme vuoden 2017 alussa ja kokouksia on noin joka toinen viikko. Ensimmäinen tapaaminen torstaina 2.2. 19:00-20:00 Maahisten kokoontumispaikassa osoitteessa Jousimiehentie 4F (portaat alas talon päädystä). Ensimmäisellä kerralla päätämme yhdessä, mitä kevään aikana tehdään.

Ilmoittaudu mukaan olemalla yhteydessä:

Otto Snellman, otto.snellman@maahiset.net

Minna Suorsa, minna.suorsa@maahiset.net

Hanna Piitulainen, hanna.piitulainen@gmail.com

Näillä sivustoilla voit käydä vilkuilemassa, millaista Varttuneiden supejen toiminta voi mahdollisesti olla:

http://maahiset.kuvat.fi/kuvat/

IG: @maahisetry

https://www.facebook.com/maahiset/