Syksyn 2021 kokoukset jatkuvat!

Partiosyksy alkaa! Maahisten kokoukset jatkuvat maanantaista 30.8. alkaen. Kiinnostaako liittyä mukaan? Täytä sähköinen jäsenhakemus https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenhakemus_perhe.aspx?id=9999046 ja lue lisää partiosta esimerkiksi: https://whm48.louhi.net/~maahiset/tule-mukaan/

Pääkaupunkiseudun partiolaisten ohjeistus on päivitetty 16.8. https://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/turvallinen-partiotoiminta/

  • Tällä hetkellä partiotoimintaa voi järjestää kaikenikäisille harrastajille sekä sisällä että ulkona. Kannustamme järjestämään viikkotoiminnan ensisijaisesti ulkona, väljästi ja terveysturvallisuus huomioiden.
  • Toimintaan osallistuvilla tulee olla mahdollisuus pitää riittävä etäisyys muihin osallistujiin. Sisätilassa lähikontaktilla tarkoitetaan ihmisten oleskelua alle kahden metrin etäisyydellä toisistaan yli 15 minuutin ajan tai fyysistä kontaktia toisiinsa. Ulkotilassa lähikontaktilla tarkoitetaan ihmisten fyysistä kontaktia toisiinsa, mutta tietynmittaista etäisyyttä ei vaadita. Osallistuja päättää itse, haluaako hän pitää etäisyyttä muihin osallistujiin vai ei.
  • Ohjeistakaa osallistujat huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta, yskimään ja niistämään oikein sekä säilyttämään tarvittaessa riittävä etäisyys muihin osallistujiin.
  • 12 vuotta täyttäneet käyttävät sisätiloissa kasvomaskia, mikäli sen käyttöön ei ole terveydellistä estettä. Kannustamme kasvomaskin käyttöön myös ulkona, mikäli riittävän etäisyyden säilyttäminen muihin ei ole mahdollista.